Despre noi

O iubim pentru ca e frumoasa sau e frumoasa pentru ca o iubim?
Geanta, un accesoriu devenit indispensabil, poate fi serioasa, jucausa, indrazneata, practica, cocheta, eleganta, increzatoare, timida, vesela si multe altele. O geanta bine aleasa poate spune multe lucruri despre personalitatea si stilul tau, despre starea de spirit dar si despre preocuparile tale.

Orice femeie este frumoasa, nu-i asa? Acest accesoriu poate sa puna in valoare orice tinuta, te face sa te simti frumoasa si increzatoare. Si cat de multe branduri, culori, forme si dimensiuni sunt pe piata, incat este o provocare sa faci alegerea potrivita.

Te ajutam noi aici, am facut o selectie special pentru tine. Magazinul nostru este locul unde poti gasi ceea ce cauti de mult timp: calitate si eleganta la un pret corect.


Toate produsele sunt din gama premium, testate/utilizate in prealabil de sute sau de mii de consumatori din toata lumea si cu un feedback masiv pozitiv. Gama premium inseamna calitate superioara, o durata mai lunga de viata si satisfactie in utilizare.

Gentile noastre sunt realizate la comanda in Australia, Hong Kong, China si Singapore cu caracteristici, materiale si design special selectate de catre noi, asa cum aminteam si mai sus, pentru a corespunde unor produse de calitate premium.

Colaboratorii nostri externi sunt specializati in productia outsourcing si livreaza inclusiv pentru cele mai renumite branduri internationale.

NEKULA este o marca comerciala inregistrata la EUIPO - European Union de catre Nexus Media Service srl.