Promotia Zilei

Cum funcţionează PROMOŢIA ZILEI?

Zilnic doar unui singur produs i se setează o reducere de preţ impresionantă, iar cantitatea care este pusă în promoţie din produsul respectiv poate varia.

PROMOŢIA ZILEI este în fapt o SUPER-PROMOTIE :), iar aceasta nu se cumulează cu alte promoţii, cupoane, vouchere, etc.

Pentru a beneficia de această promoţie trebuie să aveţi în vedere următoarele:
-> să fiţi primul care pune produsul în coş şi finalizează comanda sau printre primii daca sunt puse în promoţie mai multe bucaţi din produsul respectiv;
-> doar din cadrul bannerului PROMOŢIA ZILEI faceţi click pe butonul PUNE ÎN COŞ (nu puneţi produsul în coş din pagina lui de prezentare);
-> dacă chiar vă doriţi produsul aflat la promoţie finalizaţi cât mai repede comanda.

Dacă doriţi să vă informăm săptămânal prin email despre PROMOŢIA ZILEI şi diverse alte promoţii şi noutăţi care au loc pe Nekula.ro vă rugăm să vă înscrieţi numele şi adresa de email în formularul de mai jos (pe banda neagră dreapta-jos).

Această promoţie are ca scop în primul rând oferirea unei oportunităţi unice clienţilor noştri în achiziţionarea unei genti de dama premium cu un preţ foarte accesibil şi în al doilea rând are scopul de a menţine viu interesul asupra colecţiei noastre de produse.

Atentie!
-> Adaugarea produsului în coş nu reprezintă o garanţie ca veţi beneficia de promoţie, doar comenzile finalizate şi salvate vor fi luate în considerare.
-> Această promoţie se acordă doar în limita stocului disponibil, adică dacă după începerea promoţiei produsul respectiv a fost epuizat, prin alte canale de vânzări, nu veţi putea beneficia de promoţie şi comanda dvs. nu va putea fi aprobată.
-> Produsul din PROMOŢIA ZILEI dacă îl comandaţi din pagina lui de prezentare nu va fi pus în coş cu preţul din promoţie.

Succes la cumparaturi!